Osela In Life

Tuesday, December 4, 2007

Σα Να Μην Πέρασε Μια Μέρα

Από την Παρασκευή μέχρι και χθες ήμουν στην Λένα, στην Περαία. Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη είναι κρύος, αλλά τον περίμενα χειρότερο. Ήταν σχεδόν μια ευχάριστη έκπληξη.

Αγόρασα ένα κοτλέ μπορντώ σακάκι ,με καφέ δερμάτινα μπαλώματα στους αγκώνες, πάρα πολύ ωραίο. Η Λένα πήρε ένα μπεζ παντελόνι για το γραφείο με κάπα από πάνω. Ειλικρινά δεν μ' αρέσουν καθόλου οι κάπες. Ούτε νεκρή δεν θα φορούσα. Γενικά η μόδα φέτος δεν μ' ενθουσίασε. Βρήκα και κάτι τέλεια μποτάκια escada, αλλά δεν ξέρω αν θα τα φορέσω και πολύ.


Όταν καθίσαμε να πιούμε καφέ, μετά από 6 ώρες shopping, συνειδητοποίησα ότι ακόμα σκέφτομαι τον βλάκα, τον αχρείο dj. Ήμουν σην πόλη του, άλλωστε. Δεν το θέλω, αλλά τον σκέφτομαι. Νόμιζα ότι τον είχα ξεχάσει. "θέλεις να πάμε το βράδυ στο μαγαζί που δουλεύει?" "Είσαι τρελλή????? Με τίποτα". Γιατί δεν γίνεται να συναντηθούμε τυχαία? Τί καλά που θα ήταν να τον έβλεπα. Βασικά να μ' έβλεπε αυτός. Εγώ δεν θα του μιλούσα. Ούτε γεια. Κι αν ερχόταν αυτός να με χαιρετήσει, θα τον πάγωνα. Χιχιχι.


Πώς θα γίνει να συναντηθούμε τυχαία?!
Το βράδυ πήγαμε με τους γονείς της Λένας για φαγητό, σ' ένα μεξικάνικο κι αργότερα για ποτό οι δυο μας, σ' ένα πολύ ωραίο μαγαζί, που δυστυχώς, μετά από 3 βότκες, ξέχασα τ' όνομά του. Θυμάμαι όμως ότι γνώρισα έναν φοιτητή από την Βέροια, ήταν δεν ήταν 23, και για κπν άγνωστο σε μένα λόγο, πίστευε ότι θα με ρίξει, κι έτσι μου μιλούσε κανα 20λεπτο, ενώ εγώ κοιτούσα γύρω γύρω. Προσπάθησα να φανώ σνομπ, πράγμα που μου βγαίνει συνήθως φυσικά, αλλά όσο να 'ναι με 3 βότκες χαλαρώνεις. Άσε που τι μου φταιγε το παιδάκι.


Αν ο Άγιος Βασίλης μου 'λεγε να διαλέξω τι δώρο θέλω, ανάμεσα στον Φυγά και τον dj, ντρέπομαι που το λέω, θα διάλεγα τον dj.


Πλάκα πλάκα, ας σκεφτώ τί θέλω από τον Άγιο Βασίλη!
posted by osela at 14:35

7 Comments:

Oselaki
Νομιζω ο Αγ Βασιλης σου εχει κανει το ωραιοτερο δωρο.Τα νιατα σου !!!Την ελευθερια σου!!! Τις ομορφες στιγμες!!.Παντα να περνας γλυκα ,ειτε εχεις τον φυγα, η τον Dj η τον οποινδηποτε βρεθει στην ζωη σου.

December 4, 2007 at 8:55 PM  

ναι, αλλά εκεί που νόμιζα ότι τα ΄χα στρώσει....
τον μισώ.

December 4, 2007 at 11:38 PM  

Προχωραμε oselaki
Ποτε σε καταστασεις που μας φθειρουν.Ακου και μενα σαν μεγαλυτερη σου.

December 5, 2007 at 10:33 PM  

Μπορεις σαν δώρο να ζητήσεις : μια έξοδο για ποτό με τον Φυγά στο μαγαζί του dj....

December 6, 2007 at 11:50 AM  

λικεράκι

ακούω...με χρονοκαθυστέρηση!






george

δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. πού χάθηκες, αλήθεια? missed you.

December 9, 2007 at 9:15 PM  

Tons of work dear....αλλά τώρα ησυχάσαμε λίγο οποτε θα τα λέμε συχνότερα

December 10, 2007 at 9:36 AM  

nice to know

December 11, 2007 at 10:42 PM  

Post a Comment

<< Home