Osela In Life

Tuesday, March 17, 2009

Still..

interesting...
Τελευταία όπου και αν γυρίσω το κεφαλάκι μου γίνεται χαμός. Ξεκινάω με το γραφείο, όπου έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά η ουσία είναι οτι κπς "συνάδελφος" έκανε ανώνυμα καταγγελία για κπν άλλον "συνάδελφο" και τώρα θα έχουμε ΕΔΕ. Εγώ υποψιάζομαι ποιος την έκανε, όπως όλοι φαντάζομαι, αλλά ρε φίλε, έλεος. Κάντο επώνυμα αν είσαι μάγκας (που και πάλι δεν εγκρίνω, αλλά τουλάχιστον σέβομαι). Γενικότερα είμαι της άποψης πως αν έχει κπς το θάρρος να κάνει κτ, πρέπει να έχει το θάρρος και να το λέει. Πάντως όταν έσκασε το νέο και μας μάζεψε ο δ/ντης να μας μιλήσει, να μας πει πόσο λυπάται (=πόσο θύμωσε), για την αξία της συναδελφικότητας (=αφού όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε), γιατί ο καταγγέλλων δεν ήρθε σ' αυτόν πρώτα (=γιατί ρε βλάκα με εξέθεσες?) κλπ, όλοι ήταν άναυδοι και έξαλλοι με τον "ρουφιάνο" συνάδελφο. Σιγά τ' αβγά. Βαρέθηκα ήδη. Στην πραγματικότητα ήταν όλοι έξαλλοι, γιατί οι περισσότεροι έχουν με κπν τρόπο λερωμένη τη φωλιά τους, και, τώρα με την εδε, φοβούνται οτι θ' ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα τους πάρει όλους η μπάλα.


& charming...
Κατά τ' άλλα, έχω θαυμαστή! It's official. Είχα από καιρό καταλάβει οτι ο συγκεκριμένος με είχε προσέξει, τον βλέπω όλο και πιο συχνά στο μπαρ που συχνάζω. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, με είδε με μια φίλη μου, την οποία γνωρίζει, την φώναξε και της είπε "είσαι με την ξανθιά? πες της οτι τη γουστάρω πολύ".
Φυσικά το γκόσιπ εδώ δεν είναι οτι έχω επισήμως θαυμαστή, αλλά το ποιος είναι. Χιχί.
posted by osela at 21:11

7 Comments:

...είσαι με την ξανθιά, πες της ότι την γουστάρω πολύ...

εεε... παιδικό;

March 19, 2009 at 1:25 PM  

Oselaki καλη σου μερα.Ολα καλα λοιπον.Με κατακτησεις ,με ανοιξιατικη διαθεση .με μοσχομυρισμενη ατμοσφαιρα.Οσο για τις υπηρεσιακες ιντριγκες μεσα στο προγραμμα.

March 19, 2009 at 1:41 PM  

euxomai ola sti douleia na exelix8oun kala...kai 8aumasti diavazo.. :) filia kai kalo weekend!!

March 20, 2009 at 10:51 PM  

"..οι περισσότεροι έχουν με κπν τρόπο λερωμένη τη φωλιά τους.."

Αν δεν είσαι και εσύ σε αυτούς τι σε προβληματίζει τόσο?
Τι ωραία συναδελφική ατμόσφαιρα!..
συνηθισμένα πράγματα πάντως..
γιατί σε εντυπωσιάζουν δεν ξέρω..

Σαν όμορφη ξανθιά είναι λογικό να σε ενδιαφέρει το γκόσιπ ..
απλά αναρωτιέμαι αν θα σε ενδιέφερε τόσο αν ήσουν μια οχι όμορφη μελαχροινή ..
αλλά δεν θα είχες θαυμαστή τότε , θα μου πείς...

March 26, 2009 at 10:57 AM  

Osela, να τον βάλεις να "καθαρίσει" με τον συνάδελφο και να επαναφέρει την ηρεμία στο γραφείο. Ειδάλλως θαυμαστής της πλάκας είναι... :):):)

April 1, 2009 at 7:27 PM  

καλά, το charming δεν χρειαζόταν να μας το επιβεβαιώσει ο άγνωστος του bar, το είχαμε καταλάβει και από μόνοι μας!!! :-)

φιλιά!
byeee;-)

May 6, 2009 at 5:57 PM  

Oselaki Ολα καλα;

May 23, 2009 at 3:03 PM  

Post a Comment

<< Home