Osela In Life

Thursday, August 9, 2007

Νόμος του Μέρφυ

Αν δεν μπορείς να τους πείσεις....
"Με πήρε τηλ ο Μ. και μου είπε πως δεν θα ρθει στην Χαλκιδική, γιατί,λέει, του είπες ότι δεν θα πας κι εσύ. Επειδή δεν έχεις άδεια. Ψεύτρα!" Δεν πρόλαβα να μιλήσω, συνέχισε "Δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει ν' απαλλαγείς από τον Μ? Ή, για να το πω καλύτερα, να τον βοηθήσεις ν' απαλλαγεί αυτός από σένα? Να ησυχάσει αυτός, να ησυχάσουμε κι εμείς"?
Δεν ξαναβγαίνω με την Ε., δεν υπάρχει περίπτωση. Ανασκουμπώθηκα, πήρα και το ναζιάρικο βλέμμα μου, αλλά η Ε. δεν μάσησε. "Κι άσε αυτό το ύφος σε παρακαλώ, δεν πιάνει σε μένα. Ψεύτρα."
...μπέρδεψέ τους
"Εντάξει σκότωσέ με. Δεν είπα ψέματα όμως. Απλά όταν το συζητήσαμε δεν ήξερα αν και πότε θα έπαιρνα άδεια, ούτε πού θα πήγαινα. Και μετά που έμαθα ήταν αργά, γιατί αυτός είχε κλέισει ήδη για Κρήτη, θα πήγαινε στον πατέρα του, ε , δεν ήθελα να τον αναστατώσω κι εγώ και δεν του είπα τπτ, μην τον βάζω ν' ακυρώνει εισητήρια και να τρέχει Χαλκιδική, άσε που δεν ξέρω κι αν θα τον φιλοξενούσαν τα παιδιά εκεί, δεν τους ξέρει και καλά, ίσως βέβαια να έκλεινε κανα ξενοδοχείο, αλλά θα χωριζόμασταν και δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα, θα ένιωθε άσχημα μωρέ και ξέρεις, δεν θέλω να τον στεναχωρώ."
(Αν είσαι αρκετά καλός, παίζει να βγεις κι από πάνω)
Η Ε. με κοίταξε χαμογελαστή, μ' ένα ύφος που το ξέρω καλά. Της είπα με μια αναπνοή 50 δικαιολογίες, αλλά αυτή στάθηκε σ' ένα πράγμα. "Δηλαδή εσύ δεν ήξερες αν θα πάρεις άδεια κι αυτός κανόνισε να πάει Κρήτη"? "Ε τι σου λέω!" "Α το γαιδούρι. Καλά του 'κανες".
posted by osela at 14:57

6 Comments:

Ναι γαιδούρι είναι.. παλιοχαρακτήρας.. γουρούνι και να απαλλαγείς από αυτόν ή καλύτερα να τον βοηθήσεις ν' απαλλαγεί αυτός από σένα.
Από τα 10 ποστ στα 8 μ' αυτόν ασχολείσαι.. μήπως είναι κι αυτός μέσα στα χόμπι σου?

August 9, 2007 at 4:43 PM  

shades
όχι, δεν είναι. Είναι όμως μέρος της καθημερηνότητάς μου, μιας και είναι στην παρέα μου.
Διακρίνω κι έναν τόνο ειρωνείας, αλλά δεν θα μασήσω.
:-)

August 9, 2007 at 8:27 PM  

Καλά διακρίνεις και καλά κάνεις που δεν μασάς.. και καλά κάνω που στα λέω.

August 10, 2007 at 12:19 AM  

γειαααααααα,

ήρθα.....

και θέλω να ξαναφύγω....

ρε osela?...κανά γκόμενο δεν βρήκες 3 βδομάδες που έλειπα?...ακόμα με τον απαράδεκτο τον shades ασχολήσαι???

:-)))))

August 13, 2007 at 2:06 PM  

Πω πω, φωτίτσα είσαι...

Καλησπέρα Osela

August 18, 2007 at 4:50 PM  

αγαπητή osela επέστρεψα!! βλέπω ότι με έβγαλες από τις αγαπημένες σου συνήθειες (καλά έκανες, είχα να γράψω 3 μήνες!). Παντρεύτηκα, πήγα και ταξίδι μέλιτος και επιστρέφω ανανεωμένος! εννοείται πως διάβασα όλα τα posts σου..σε παρακολουθώ..

August 21, 2007 at 9:20 PM  

Post a Comment

<< Home