Osela In Life

Monday, February 5, 2007

me and my monkey

"me" είμαι εγώ, φυσικά, και "monkey" είναι ο φίλος μου.Που έχω να τον δω τρεις μέρες, γιατί εγώ πρέπει να πηγαίνω με το πρόγραμμά του κι όχι αυτός με το δικό μου. Έτσι λοιπόν το Σάββατο βγήκα με την κολλητή μου, μιας και ο φίλος μου βαριόταν να βγει και τότε ξεκίνησαν όλα...
Ντυνόμαστε- στολιζόμαστε και πηγαίνουμε στο πιο in bar με πολλή διάθεση. Αρχικά στριμωχτήκαμε, αλλά βρήκαμε γρήγορα άδειο stand κι έτσι όλα καλά. Μέχρι να πιούμε το πρώτο ποτό και να πούμε τα νέα μας, να σχολιάσουμε τους φίλους μας κλπ, εντοπίζουμε τρεις τριαντάρηδες απέναντί μας. Ο ένας ήταν φοβερός! Η φιλή μου τον ήξερε από παλιά αλλά πλέον δεν μιλάνε. Φοβερός όμως...Λίγο ψηλός, λίγο μελαχρινός, λίγο μελαγχολικό βλέμμα, ό,τι πρέπει να σου φτιάξει το κέφι, να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μπορώ να πω οτι τις υπόλοιπες δύο ώρες τις περάσαμε ανταλλάσοντας ματιές, άλλοτε πιο κρυφά κι άλλοτε φανερά. Πέρασε δύο φορές από μπροστά μας για να πάει στο bar, αν και έκανε κύκλο μ' αυτόν τον τρόπο, αλλά ως εκεί. Δεν έστειλε ποτό/ σφηνάκι και δεν ήρθε να συστηθεί.Και -εννοείται- φύγαμε πρώτες. Καιρό είχα να περάσω τόσο ωραία.
Γενικά είμαστε και οι δύο πιστές, αλλά άλλο αυτό κι άλλο το φλερτ. Πεθαίνω για φλερτ! Με κρατάει ζωντανή. Δε θέλω τπτ παραπάνω, ούτε γνωριμίες ούτε ανταλλαγή τηλεφώνων, τίποτα.Μερικές ματιές , μισό- στραβό χαμόγελο, και είναι σα να τα χεις κάνει όλα! Δε το θεωρώ κακό αυτό, δε νομίζω οτι προσβάλλει τη σχέση μου. Αν ερχόταν να μου μιλήσει θα ξενέρωνα. Θα έπρεπε να μπω στη διαδικασία "ξέρεις έχω σχέση", "δε θέλω να σου δώσω τον αριθμό μου κλπ". Έπειτα κι αυτός είχε τους λόγους του που δεν ήρθε. Too much pride? Είχε κι αυτός σχέση? Κανένα από τα δύο δεν μ' ενόχλει σαν ιδέα. Αν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, με ανεβάζει το γεγονός οτι με κοιτούσε δύο ώρες. Αν πάλι έχει κοπέλα, that's ok- θα ήθελε ίσως απλά να μου πει "είσαι ωραία", κι εγώ με τη στάση μου απάντησα "so are you".
posted by osela at 16:15

1 Comments:

κατ΄ αρχάς osela καλωσόρισες στην blogoσφαιρα..ωραίο το πρώτο σου post, έκανες αυτό που κάνει το 99% δεσμευμένων και αδέσμευτων γυνακών-φλέρταρες..όσον αφορά το σχόλιό σου για το γκάλοπ μου σχετικά με τα πανεπιστήμια, εγώ το διαμόρφωσα, αλλά διαφωνώ με την άποψή σου ότι "δίνω" κατεύθυνση..αν διαβάζεις προσεκτικά το blog μου θα καταλάβεις τις πολιτικές μου θέσεις, αλλά θα διαπιστώσεις πως είμαι απαλλαγμένος από ιδεολογικές αγκυλώσεις..free thinking το motto μου..

February 7, 2007 at 12:37 AM  

Post a Comment

<< Home